Atelier rezidenti

Aceasta sectiune iti este dedicata, stimate rezident, viitor specialist!

Permite-mi pentru inceput sa te felicit ca ai ajuns aici. Faptul ca citesti in acest moment aceste randuri, inseamna ca-ti doresti sa afli mai multe informatii despre homeopatie, inseamna ca:

  • iţi doresti sa gasesti soluţia optima pentru pacientii tai,
  • inseamnă ca-ti doresti sa experimentezi toate optiunile pentru pacientii tai si totodata sa mai adaugi un nivel la expertiza ta
  • inseamna ca doresti sa te evidentiezi, sa-ti largesti orizonturile practicii tale

Daca intalnesti macar una din situatiile pe care ti le-am expus, te afli in locul potrivit.

Iata care ar fi pasii pe care poti sa-i urmezi pentru a atinge acest nivel.

  • Sa participi la atelierele de descoperire a homeopatiei clinice
  • Sa urmezi cursul de homeopatie clinica
  • Sa sustii examenul de competenta in homeopatie
  • Sa experimentezi

Acum sa-ti detaliez fiecare punct in parte.

Avand in vedere că esti inca rezident, conform legislatiei in vigoare va trebui sa mai aşteptam, pana la definitivarea rezidentiatului (pentru ca doar medicii specialisti pot urma un curs de formare continua) si apoi putem sa continuam, adica sa incepem cursul.

Insa, pana atunci putem sa ne intalnim la atelierele de descoperire a homeopatiei destinate tie. Incercam prin aceste ateliere sa-ti starnim interesul prin experienta impartasita de catre lectorii cursului, doctori cu experienta in homeopatie clinica.

Dupa terminarea rezidentiatului poti sa iti continui dezvoltarea cunostintelor medicale in domeniul homeopatiei clinice urmand cursul de competenta in homeopatie clinica – detalii referitoare la acest curs le gasesti  aici

Dupa finalizarea cursului urmeaza un examen pentru obtinerea competentei in homeopatie clinica organizat de catre Ministerul Sanatatii.

Acestia sunt pasii pe care ii ai de urmat pentru a deveni specialist si in homeopatie ?.

In incheiere iti propun sa te inregistrezi iar noi te vom ţine la curent cu tot ceea ce facem si in special te tinem la curent cu informatii despre atelierele de descoperire a homeopatiei clinice.

Email de inregistrare
descopera@homeopatieclinica.ro sau contact@homeopatieclinica.ro
Iti urez succes si sper sa ne intalnim in curand !